Ben jij onze nieuwe Techspotter?

Bij De Techspot geloven wij dat elektronica, waar we dagelijks allemaal mee te maken hebben, voor iedereen betaalbaar moet zijn.
Iedere dag zijn wij opnieuw bezig om daar ons steentje aan bij te dragen en halen daarmee het beste uit onszelf én anderen. Bij De Techspot geven wij onze klanten veel meer dan alleen de scherpste prijs. Wij beloven onze klanten óók de beste service. Om deze beloften te kunnen blijven waarmaken, zijn we altijd op zoek naar de beste mensen.

Ben jij een echte Techspotter?

Een Techspotter heeft affiniteit met elektronica producten, haalt zijn/haar energie uit een uitdaging én houdt er van om mensen blij te maken. Zeg jij op alle drie de punten volmondig: JA! ? Dan ben jij een échte Techspotter!

Door onze sterke groei zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe Techspotters om ons team te komen versterken. Je komt te werken in een jong dynamisch team waar informeel met elkaar omgegaan wordt en, ook niet geheel onbelangrijk, een dolletje kan worden gemaakt.

Wat biedt De Techspot jou?

Door jouw toekomstige inspanningen draag jij bij aan de groei van De Techspot.  Wij schatten dit op waarde en draaien er ook niet omheen, jouw inspanningen moet beloond worden.
Bij De Techspot investeren wij ook graag in jouw ontwikkeling en bieden hierbij volop kansen om door te groeien.

Alle voordelen van een Techspotter op een rijtje:

  • Een fulltime baan bij één van de snelst groeiende elektronica webshops van de BeNeLux
  • Een uitstekend salaris met bonusregeling
  • Volop mogelijkheden om initiatief te tonen, te ontwikkelen en door te groeien
  • 29 vakantiedagen
  • Een jong dynamisch team dat nauw samenwerkt aan een gezamenlijk doel: Klanten blij maken
  • Elk half jaar een tof bedrijfsuitje

Op dit moment zijn wij op zoek naar Techspotters voor de volgende functies:

  • Op dit moment zijn er helaas geen openstaande vacatures beschikbaar.

Zie jij jezelf als toekomstige Techspotter maar is jouw gewenste functie op dit moment niet beschikbaar? Wij komen graag met jou in contact!
Stuur een open sollicitatie naar [email protected] t.a.v. dhr. Jasper Janssen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

*Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Back to Top
WhatsApp chat