Techspot’s Keuzehulp

Persoonlijk contact

Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste product. We verkopen niet alleen elektronica producten, onze medewerkers bezitten ook de benodigde technische kennis. Of het nu gaat om de juiste videokaart voor je desktop of twijfel je toch nog tussen die twee mooie tv’s? Onze medewerkers zijn je graag van dienst om je van advies te voorzien zodat jij uiteindelijk tevreden het gewenste product in ontvangt kan nemen. Onze specialisten zijn gemakkelijk te bereiken via onze Facebook pagina of via [email protected]nl

Vergelijken

Soms wil je gewoon zelf verschillende producten kunnen vergelijken zonder direct in contact te hoeven komen met de webwinkel. Wij snappen dat heel goed en hebben hier de Techspot’s Keuzehulp voor ingebouwd in onze webshop.
Met de Techspot’s Keuzehulp kan je gemakkelijk meerdere producten tegelijk met elkaar vergelijken.
Beweeg je muis over het plaatje van het product dat je wilt vergelijken en klik op het ‘vergelijk’ icoontje, dit is het icoontje met de twee pijltjes in cirkelvorm.
Een andere manier om de Techspot’s Keuzehulp in te gebruiken is om naar de productpagina te gaan en op dit zelfde icoontje te klikken onder de winkelmand.

Stappenplan Techspot’s Keuzehulp:

1. Klik op het ‘vergelijk’ icoontje om product 1 te selecteren.

2. Volg deze stap voor minimaal nog één product om de producten met elkaar te kunnen vergelijken.

 

Behoefte aan persoonlijk advies? Neem gerust contact op met onze experts via de chatfunctie of per mail via [email protected], wij helpen u graag verder.

Back to Top
WhatsApp chat